За нас

За нас

Нашия девиз: “Само доволния клиент е добър клиент“

Фирма “Финестре“ ЕООД

Ние сме фирма, която се занимава с производство и продажба на алуминиеви и ПВЦ прозорци и врати, плъзгащи се врати, входни врати и портали, интериорни врати, гаражни секционни врати, стъклени врати и витрини, алуминиеви и метални парапети, охранителни метални решетки, комарни мрежи, вътрешни и външни щори, капаци (персиани), еталбонт. Ние използваме само най-качествени материали при производството и монтирането на нашите продукти и работим с фирми с дългогодишен опит и реномирани производители.

Сертифицирани по ISO 9001 от TÜV Austria - Системи за Управление на Качеството

Като дългогодишен производител на дограма за редица европейски държави (Италия, Франция и Гърция) спазвайки всички условия за високо качество, фирма “Финестре“ ЕООД е един от малкото производители на дограма в България сервифицирани по ISO 9001 от TÜV Austria.

Услуги и качество

Клиента винаги желае да получи добро обслужване и има доверие на фирмата изпълнител. За съжаление, не винаги неговите очаквания са удовлетворени. Лошо строителство, високи цени и отчасти ниско качество, води съответно не само до определено недоверие на клиента, но и накърнена репутация на различните производители. Ние като млада фирма целим прозрачност в работата с нашите клиенти. Стремим се всеки наш клиент да бъде ообслужен по най-добрия начин. Честността и вниманието към всеки детайл на нашите продукти са даденост за нас, когато става въпрос за нуждите на нашите клиенти.

Нашият екип е мотивиран и посветен изцяло на работата си и се грижи за оптимално изпълнение на всяка поръчка. Нашите професионални знания ни дават възможноост да предложим качествено и балансирано съотношение цена-качество на клиенти ни, но не е само това, в трудни ситуации сме надежден и лоялен партньор. При специфични изисквания на клиента, нашите специалисти дават точни и балансирани съвети, което води до чувство на спокойствие и сигурност в клиента при поръчката на дограма. Независимо, дали ще изберете ПВЦ или алуминиева високо качествена дограма на достъпна цена за вашето жилище, при нас ще намерите подходящита за Вас високо качествена дограма.

Вземане на правилното решение

Не винаги клиента взима правилно решение при избора на дограма. Понякога наделява цената над разума. В крайна сметка клиентът решава да поръча неподходяща за него дограма, която на края не излиза по-евтина, а точно обратно, по-скъпа. Още по-сериозни проблеми възникват, когато монтирането е извършено неправилно от трети лица. На края повечето клиенти съжаляват за грешно направените решения. Доверете се на нас за избора и монтажа на новата Ви дограма и ще останете доволни!

Не всеки клиент има нужните знания, за да може да реши сам коя дограма спрямо цена-качество е подходяща за него. Този проблем ни е добре известен, затова обясняваме на клиентите по разбираем начин предимствата и недостатаците на дограмата и работим в тясно сътрудничество с тях, за да можем заедно да решим, коя дограма е най-подходяща.