Обков MACO с микровентилация

Обков MACO с микровентилация

БЕЗПРОБЛЕМНО ОТВАРЯНЕ И ЗАТВАРЯНЕ НА ПРОЗОРЕЦА

Обков за микровентилация MACO осигурява контролирана вентилация, допълнителната позиция на дръжката не позволява загуба на топлина.

Обков МАКО | MACO с микровентилация 1

Какво е микровентилация? Смяната на дограмата често води до запечатване на помещението и невъзможност за проветрение. Позиционирайки дръжката под ъгъл от 45 градуса, пролука с размери между 10-13 мм осигурява необходимата вентилация на помещението. Разликата във въздушното налягане във и извън помещението позволява бавна, но ефективна смяна на въздуха.

Обков МАКО | MACO с микровентилация 3

Без допълнителни елементи. Защита срещу случайно затваряне. Защита срещу конденз и мухъл. Ефективен начин за проветряване на стаята. Допълнителна позиция за завъртане на дръжката 45°. Отваряемост на прозореца 10 до 13 мм микровентилационна позиция. Без допълнителна монтажна работа и последващ реглаж. Лесна за използване и монтаж. Лесна за почистване. Не позволява проникването на дъждовни капки. Допълнителна защита против проникване с взлом във фиксираната микровентилационна позиция.

УДОБСТВО И ФУНКЦИОНАЛНОСТ

Обковът е стандартен, единствено ножицата и/или ъгълът са специални. Дръжката за микровентилация е специфична, с още една позиция на отваряне под 45°. Вариантите за цвят на дръжките са същите, както при дръжките с нормално отваряне на МАСО - бял, тъмно кафяв, бронз, титан, шампанско и златен

Обков МАКО | MACO с микровентилация 4

С помощта на обковната система MACO Вие имате едни от най-надежните и сигурни отваряеми прозорци, които покриват в голяма степен утрешните изисквания на пазара.

Обков МАКО | MACO с микровентилация 5
Обков МАКО | MACO с микровентилация 6

Обков за микровентилация MACO обезпечава постоянен приток на свеж въздух. Предотвратява кондензирането на водни пари по прозорците и стените на помещението. Чудесна възможност за проветряване на помещението по време на ваканция. Сигурно и безопасно проветрение. Производството на дограма е насочено към задоволяване на все по-високите нужди на клиентите.

* Обков за микровентилация се прилага само при стандартни прозорци.

* При скосени или арковидни прозорци няма възможност за монтаж.