Reiner Optima

Reiner Optima

Reiner Plast е немска компания, която оперира своя бизнес в сферата на проектирането и производството на PVC профили за врати и прозорци. Още от самото начало на дейността си, компанията е фокусирана към високото качество на предлаганите продукти и услуги, с цел да се осигури цялостна гама на широк кръг от клиенти.

Иновативната конструкция от седем-камерна каса с монтажна дълбочина от 82mm и осем-камерното крило с ширина от 93мм предлагат отлична топло-изолация и оптимална енергийна ефективност. Коефициента на топло-преминаване на системата е изключително добър – Uf= 1.0 W/m2K. В комбинация с подходящ стъклопакет, той стига до Uw= 0.75 W/m2K. За сравнение – една стандарта 70мм система с подходящ стъклопакет, достига коефициент на топло-преминаване до Uw= 1.25 W/m2K.

Стъклопакет

Системата позволява използване на стъклопакет с дебелина до 52мм, което допринася за отлични шумо и топлоизолационни свойства .

Уплътнение

Средното уплътнение на касата увеличава топлоизолацията, допълнително намалява шума, преминаващ през прозореца и осигурява надеждна защита, дори и в екстремни метеорологичните условия с проливен дъжд и буря.

Сигурност

Тази система, в комбинация с ПРОТИВОВЗЛОМЕН ОБКОВ, позволява достигането на най – високо ниво на сигурност, което гарантира вашето спокойствие по отношение на кражба с взлом.

Reiner Optima

Reiner Optima

7-камерна система

Reiner Optima

Ширина на касата 82мм
Камери 7
Uf 1.0 W/m2K